Ovnbagte rejer
4 personer
Ingredienser:
600 g rejer
4 fed hvidløg
1 stort løg
3 tsk. paprika
2 ds hakkede økologiske tomater
2 spsk. hvidvin eddike
2 spsk. rørsukker
3 - 4 laurbærblade
olivenolie til stegning
salt og peber
200 g friskrevet cheddaost
Opskriften:
Hak løg og hvidløg fint og svits det i lidt olivenolie i en gryde, må ikke blive brune, men klare. Kom paprika og laurbærbladene i og steg med et par minutter. Tilsæt så de hakkede tomater, hvidvins eddiken og rørsukkeret. Lad saucen simre i ca. 8 -10 min.
Smag til med salt og peber.
Tænd grillen i ovnen.
Kom de optøede rejer i 4 ildfaste skåle og hæld den varme sauce over. Drys osten over og stil skålene under grillen i ovnen, indtil osten er smeltet og gylden. Det tager ca. 10 min.